Resume Limburgse Kampioenschappen 2023 te Stardust Bowling…..

Resume Limburgse Kampioenschappen 2023 te Stardust Bowling…..

Heeft wat voeten in de aarde gehad….

Resume Limburgse Kampioenschappen 2023 te Stardust Bowling…..

Heeft wat voeten in de aarde gehad. Zou eerst worden afgelast, maar dankzij All American Bowling & Party Lounge Sittard kon het toch doorgang vinden zij het op een iets latere datum. Spelers uit Sittard, Heerlen, Maastricht en zelfs Venray vonden hun weg naar de bowling om daar te strijden voor de felbegeerde Titel van Limburgse Kampioen 2023. Zelfs iets wat de stikstof niet lukt, waren er ook Duitse bowlingvrienden de grens over gestoken om aan dit jaarlijkse event mee te doen.

Of het aan de bowlers lag, of dat het toch nogal meevalt met die stringpins durf ik zo niet te zeggen, maar het aantal scorecorrecties viel reuze mee. Dus ik zou zeggen : USBC, goedkeuren die hap.

Na de voorronden uiteraard ook enkele teleurgestelde gezichten omdat zij de finale niet hadden gehaald, maar ook de nodige opgeluchte bij diegenen die wel nog 4 games finale mochten spelen.

Na de finale direct door naar de prijsuitreiking welke precies volgens het tijdschema op tijd begon. Ik ga niet alle resultaten en namen noemen van de winnaars want stel je voor dat ik iemand vergeet, maar onderstaand de uitslagen en het fotoalbum.

Maar in ieder geval een dankjewel aan alle deelnemers en felicitaties aan de winnaars, en hopen dat het volgend jaar weer op de reguliere weg kan worden gehouden, maar anders houden we ons aanbevolen voor een vervolg.

  

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
YouTube
Instagram
WhatsApp