9 Strike Bonus Toernooi……

9 Strike Bonus Toernooi……

Iedereen op tijd aanwezig, dus ……

Iedereen op tijd aanwezig, dus bij voorbaat al geslaagd.

Even wennen, ook voor ons, want los van het feit dat iedere 9 pins in de eerste worp ook een strike op het scorebord opleverde hadden we bedacht om de iets minder ervaren bowler ook een eerlijke kans te geven : ….afhankelijk van je gemiddelde kreeg deze iedere game maximaal 3 bonus strike’s die hij/zij kon inzetten op een voor hem/haar strategisch gunstig moment. ( probeer deze zin niet zonder ademhalen in een keer te lezen. ( Red ) ).

Dat de resultaten dan ook navenant waren moge duidelijk zijn. 13 300 games maar liefst. In de top 3 een Jeugdlid, een herintreder en een oude rot. Dat de organisatie ook niet heeft stil gezeten, want dankzij die bonus strikes moesten er elke game maar liefst 37 correcties worden doorgevoerd, resulteerde vandaag dan ook in een afgetraind lichaam waar menige leeftijdsgenoot jaloers op zou worden. Maar ja, je bent oud en je wilt toch nog wat.

Volgende week organiseren we na de dinsdag dubbel league weer een klein toernooitje zijnde een Odd & Even toernooi. Hierbij wordt er voor ieder oneven aantal gegooide pins in de eerste worp een Spare en voor ieder even aantal gegooid pins in de eerste worp een Strike genoteerd. Dat ook hierbij hoge scores worden verwacht lijkt me duidelijk. Tijdens dit 5 games durende toernooitje kan men de opgebouwde handicap in het dashboard kastje laten liggen want die heb je hierbij niet nodig. Ook hier hebben wij weer 24 plaatsen beschikbaar waarvoor je je bij de organisatie kunt opgeven.

  

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
YouTube
Instagram
WhatsApp