Resumé….

Resumé….

België, Duitsland en Tsjechië. In alle drie…..

België, Duitsland en Tsjechië. In alle drie de landen was er bowlen wat de klok sloeg voor een aantal spelers uit Sittard. Ik vermeldt dit in willekeurige volgorde. In België werd er gestreden om een plek in de finale van de YET ( Youth European Tour ), en dat werd voor een viertal spelers ook werkelijkheid. In klasse C Girls mocht Lyn Reijmers haar geluk beproeven en kwam uiteindelijk met een 3e plaats naar huis. In klasse D Girls wist Veerle Tribulet nog een plaats hoger te eindigen en mocht een Zilveren medaille in ontvangst nemen. In klasse E Boys wist Dylan Hutchinson een 5e plek te kunnen bijschrijven op zijn toernooi lijst en als laatste deed in Klasse F Boys Vincent Vluggen een gooi naar het podium en eindigde op een mooie derde plaats.

In Tsjechië was op dat zelfde moment een spannende strijd gaande tussen Mike Bergmann vs Mats Maggi uit België. Het was een strijd om het prolongeren van de titel voor Mike want hij had vorig jaar de titel gewonnen. Na ieder 1 game te hebben gewonnen moest in de 3e beslissende game de verlossing brengen maar een aantal 10 pins gooide roet in het eten voor Mike, en moest in Mats uiteindelijk zijn meerdere erkennen. Maar hé, vorig jaar goud en dit jaar zilver, ik tekende ervoor.

Dan Duitsland, gisteren de voorronde voor het Westdeutsche Meisterschaften in Kerpen waar Jordi Putman een respectabele 4e plaats wist te bereiken wat hem een plaats in de finale oplevert.

Klaar??? Dacht het niet. Vandaag moest hij ook nog even aantreden in Mülheim voor de 3e speeldag van de league in Nordrijn Westfalen, samen met Sven Fraussen, Rene Pütz, Michael Gordon en Dennis Dettmann. Van de 5 games wisten ze er helaas maar 2 te winnen. Nu hoor ik u denken, heb je dan niks anders te doen, maar ja het blijft toch je kind.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
YouTube
Instagram
WhatsApp