I told you so….

I told you so….

Had ik een paar dagen geleden nog een tip gegeven wat…….

Had ik een paar dagen geleden nog een tip gegeven wat u deze zondag kon doen indien u zich verveelde. Vandaag in Nieuwegein was ik erbij. Ik heb nog even overwogen om ook nog even naar Veldhoven te rijden, maar ik heb net mijn aandelen ESSO omgewisseld voor een Gasbel in Groningen dus dat leek mij niet zo’n goed idee. In Nieuwegein was het de Eredivisie die de spits afbeten voor dit seizoen. Ik moet zeggen een klasse apart. Het waren stuk voor stuk spelers die het stadium van Bowlen, Balletje en Biertje al enige tijd achter zich hadden gelaten.

Het oliepatroon 34 ft. / WTBA Stockholm was uitdagend genoeg om hier en daar te zorgen voor een plaatselijke depressie, maar over het algemeen werd er behoorlijk gescoord.

Team Pinbulls Proshop BSS is in Veldhoven aangetreden voor hun 1e speeldag. Gezien het feit dat ik van die kant geen verzoeken voor psychische hulp heb ontvangen ga ik er van uit dat ook hun speeldag tot enige tevredenheid is afgerond. Al met al was het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen, maar ik ga zeker niet zeggen I told you so.

Uitslagen vind u hier : https://bowling4friends.eu/?page_id=11668

  

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
YouTube
Instagram
WhatsApp