Vruchtbaar weekend….

Vruchtbaar weekend….

Dit weekend hebben een tweetal spelers uit Sittard….

Dit weekend hebben een tweetal spelers uit Sittard de fundering gelegd voor een succesvol seizoen 2022-2023. Dylan Hutchinson en Jordi Putman speelden de Finale van de Dag der Kampioenen. Dylan op Zaterdag 03-04-2022 in de Merwedehal in Dordrecht. Hij had samen met Jordi de voorronden gegooid en beiden hadden zich voor de finale geplaatst. Dylan als 5e en Jordi als 6e.

Na de halve finale ging Dylan als eerste de finale in tegen Jean-Luc Marijt maar verloor de laatste game. Hiermee verzekerde hij zich wel van het Zilver en werd hij dus 2e bij de Jongens Junioren. Een mooie prestatie voor een voorzichtige eerste poging in de grote boze buiten bowlingwereld.

Jordi mocht op Zondag 04-09-2022 aantreden in dezelfde Merwedehal en moest 7 games Round Robin tegen de tegenstanders in zijn poule. Hierbij werd hij overtuigend 1e en mocht daarna de finale spelen tegen Brent de Ruijter. Een game waar hij volgens eigen zeggen “te gehaast inging ” en 2 mindere 1e frames had. Daarna herpakte hij zich en zette toch nog 200 op de teller. Brent is echter geen speler die je ook maar een millimeter ruimte geeft en sloot af met 225. Ook voor Jordi werd het Zilver met een verdiende 2e plaats.

Indien zij deze trend kunnen voortzetten beloofd dat een mooi Bowling seizoen te worden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
YouTube
Instagram
WhatsApp