Druk, druk, druk….

Druk, druk, druk….

Veel bowlen afgelopen weekend…..

Van de eerste jeugdtraining met nieuwe pinsetters in All American Bowling & Party Centrum Stardust Bowling naar de Nationale Trioleague met een team in de eredivisie en een in de 3e klasse en het Landesmeisterschaft in Noordrijn-Westfalen tot aan het Wintertoernooi.

Spelers uit Sittard hadden dit weekend genoeg te doen met eigenlijk alleen maar positieve resultaten.Voor de jeugd is iedere training goed want zo worden de toekomstige kampioenen gekweekt, voor het team Bowl Easy Heerlen in de Eredivisie was het een belangrijke dag want zij plaatsten zich voor de play-offs bij de top 4.

Ook voor het team in de 3e divisie Pinbulls Proshop-BSS was de reis naar Dordrecht de moeite waard, zij stegen van de 3e naar de 2e plaats in het klassement en kunnen misschien nog opstomen naar de koppositie.Vervolgens was de trip van Jordi Putman naar Recklinghaussen ook vruchtbaar door in de finale een 2e positie te pakken waarmee hij een plaats in de landelijke finale in München verdient.

En tenslotte waren er Zaterdag ochtend ook al spelers voor het Wintertoernooi aanwezig die stonden te popelen om de technische wijzigingen bij STARDUST van de afgelopen week uit te proberen. Met name David Prouvost zag zijn ster in het klassement stijgen met een aardige serie van 698.Al met al een weekend om te onthouden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
YouTube
Instagram
WhatsApp